O nama

prijevodi.baVaš partner u globalnoj komunikaciji!

Jezik je naš osnovni alat!

prijevodi.ba okuplja tim mladih lingvista čija je ideja nastala u vrijeme studentskih dana pretočena u stvarnost. Prije sedam godina, zamisao nam je bila da društvu ponudimo stručne usluge a čiji osnovni alat je upravo jezik.

Sve naše usluge su utemeljene na predanosti naših stručnih kadrova, i konstantnim težnjama ka savršenstvu onoga što radimo. Želimo da postignemo cilj, a to je da svi zajedno mislimo globalno!

prijevodi.ba

U vremenu globalizacije svako od nas ima neku potrebu u kojoj jezik često predstavlja barijeru koja ga sputava, ili u najmanju ruku usporava u njegovom napretku. Svjesni toga, uvidjeli smo da naše društvo ima veliku potrebu za našim uslugama, i da na taj način možemo doprinjeti i olakšati put ka Vašim ciljevima. Neka Vaša poruka bude razumljiva cijelom svijetu.

Želimo da budemo Vaš prvi partner u plasmanu Vašeg proizvoda ili usluge na svjetsko tržište…

prijevodi.ba
prijevodi.ba
….think globally!

Projekat prijevodi.ba ove godine bilježi 10 godina postojanja, i sa decenijom iskustva na polju pružanja konstantno raste i razvija svoje polje djelovanja. Ideja prijevodi.ba nije se nikad mijenjala, i uvijek je imala za cilj kvalitetno pružanje jezičkih usluga.

Projekat je od 2012.godine bio aktivan i pod imenom PTS-Professional Translation Service, grupe koju su osnovali studenti entuzijasti koji su napravili svoj prvi iskorak u samozapošaljavanju.

Godine 2016. sa već značajnim iskustvom projekat dobiva svoj današnji naziv – prijevodi.ba. Naš cilj je oduvijek ostao isti, a to je da društvu ponudimo jezičke usluge koje zadovoljavaju najviše standarde i kvalitete, a da pri tome ponudimo optimalne cijene i uslove.

U sklopu svih naših usluga, držimo se naših osnovnih načela, a ona uključuju:

  • stručan i odgovoran pristup svakom projektu bez obzira na vrstu i obim usluga;
  • efikasnost isporuke i poštivanje dogovorenih uvjeta i termina;
  • povoljne uvjete – cijene naših usluga su srazmjerne količini, rokovima i tipu usluga;
  • povjerljivost svih podataka naših klijenata;
  • podrška i dostupnost klijentima tokom i nakon završenog projekta.