O nama

prijevodi.baVaš partner u globalnoj komunikaciji!

Jezik je naš osnovni alat!

Prevodilačke usluge “prijevodi.ba” je ideja nastala u vrijeme studentskih dana pretočena u stvarnost. Prije više od dvanaest godina, zamisao nam je bila da društvu ponudimo stručne usluge a čiji osnovni alat je upravo jezik.

Sve naše usluge su utemeljene na predanosti našeg stručnog kadra, sa konstantnim težnjama za napredovanjem i usavršavanjem onoga što radimo. Želimo da svi zajedno postignemo cilj, i prevazilazeći jezične barijere, mislimo globalno!

prijevodi.ba

U vremenu globalizacije svako od nas ima neku potrebu u kojoj jezik često predstavlja barijeru koja ga sputava, ili u najmanju ruku usporava u njegovom napretku. Svjesni toga, uvidjeli smo da naše društvo ima veliku potrebu za našim uslugama, i da na taj način možemo doprinjeti i olakšati put ka Vašim ciljevima. Neka Vaša poruka bude razumljiva cijelom svijetu.

Želimo da budemo Vaš prvi partner u plasmanu Vašeg proizvoda ili usluge na svjetsko tržište…

prijevodi.ba
prijevodi.ba
….think globally!

Projekat prijevodi.ba sa više od decenijom iskustva na polju pružanja usluge prevođenja svakodnevno čini iskorak u tom globalnom razmišljanju. Djelujući lokalno, mislimo globalno. Sama ideja prijevodi.ba nije se nikad mijenjala, i uvijek je imala za cilj kvalitetno pružanje jezičkih usluga.

U sklopu svih naših usluga, držimo se naših osnovnih načela, a ona uključuju:

  • stručan i odgovoran pristup svakom projektu bez obzira na vrstu i obim usluga;
  • efikasnost isporuke i poštivanje dogovorenih uvjeta i termina;
  • povoljne uvjete – cijene naših usluga su srazmjerne količini, rokovima i tipu usluga;
  • povjerljivost svih podataka naših klijenata;
  • podrška i dostupnost klijentima tokom i nakon završenog projekta.